Aktuality

"Málem jsme Plzeň udolali..."

06. 05. 2014

Ve dnech 2. - 4. Května 2014 se konal již 6. ročník celorepublikového turnaje záchranných služeb ČR v ledním hokeji. Letošní ročník pořádala ZZS Plzeňského kraje. Na zimním stadionu Plzeň – Kooperativa aréna se sešlo rekordních 14 týmů z jednotlivých krajů ČR a Bratislavy. Našemu týmu HC Jihočeši se podařilo vybojovat stříbrnou medaili. Gratulujeme!!!

„V konkurenci 14 týmů jsme si vedli jako na houpačce. Ze základní skupiny jsme 3 zápasy vyhráli a 3 prohráli, což stačilo k postupu do play-of ze třetího místa a jen výhry nám mohly zajistit medaile. Nečekaně jsme porazili Olomouc a poté i Brňáky. Najednou jsme byli ve finále. Síly ubývaly, dokonce jsme vedli, ale za stavu 3-3 jsme smolně minutu a půl před koncem dostali gól a tak z toho byla stříbrná medaile. Bylo to fyzicky náročné, odehráli jsme 9 zápasů po 2x15 min. Ale vyplatilo se a bylo to moc pěkné.“ Okomentoval turnaj Přemysl Pumpr HC Jihočeši. Plzeňští záchranáři tak úspěšně obhájili svůj loňský titul - blahopřejeme.

Celkové pořadí:

  1. 1. ZZS Plzeňského kraje
  2. 2. ZZS Jihočeského kraje
  3. 3. ZZS Královéhradeckého kraje
  4. 4. ZZS Jihomoravského kraje
  5. 5. ZZS Olomouckého kraje
  6. 6. ZZS Kraje Vysočina
  7. 7. ZZS Středočeského kraje
  8. 8. ZZS Karlovarského kraje
  9. 9. ZZS Moravskoslezského kraje
  10. 10. ZZS Zlínského kraje
  11. 11. ZZS Pardubického kraje
  12. 12. ZZS Ústeckého kraje
  13. 13. ZZS Hlavního města Praha
  14. 14. ZZS Bratislava

HC Jihočeši:

Přemysl Pumpr, Milan Malý, Karel Filip, Marek Jakubík, Karel Jandera, Bohuslav Kuta, Jiří Božoň, Michal Čapek, Zdeněk Šilhan, Jaroslav Šmolík, Tomáš Volek, Rudolf Schack - gólman.

Výsledky minulých ročníků.