Aktuality

II. ročník turnaje složek IZS v ledním hokeji

15. 04. 2012

Záchranáři ZZS JčK se zúčastnili druhého ročníku turnaje složek IZS v ledním hokeji, který se konal 3. dubna 2012 na zimním stadionu „Budvar arény“ v Českých Budějovicích. V loňském roce byla hlavním pořadatelem Policie ČR, letos se tohoto úkolu zhostil Hasičský záchranný sbor JčK.

Do zápasů nastoupilo pět týmů, a to z Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, Policie ČR, Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, Vězeňské služby a Armády ČR z Bechyně.

Za ZZS JčK bojovalo s velkým nasazením celkem osm hráčů. Turnaj trval celý den. Hrálo se systémem „každý s každým“ a jednotlivé zápasy trvaly 30 minut. Vítězem letošního ročníku se stalo družstvo HZS Jihočeského kraje, pohár za druhé místo si odvezli vojáci z Bechyně, třetí skončila Vězeňská služba.

Všechny týmy předvedly skvělé výkony a díky výborné atmosféře tak pomohly naplnit hlavní myšlenku turnaje: Vzájemně provázat složky IZS nejen u společných zásahů, ale i mimopracovně a tak vytvořit přátelské prostředí pro další vzájemnou spolupráci.

Fotogalerie