Aktuality

Benefiční akce na podporu ZZS JčK

22. 11. 2011

3.12.2011, České Budějovice – V sobotu proběhla benefiční sportovní akce na podporu Zdravotnické záchranné služby JčK, pořádaná Feel-fit studiem pod záštitou občanského sdružení Pomáháme sportem.

Hlavní iniciátorkou celé akce byla paní Musilová, která chtěla tímto vyjádřit poděkování za rychlý a profesionální zásah ZZS JčK, díky kterému dostala možnost se vrátit po těžké dopravní nehodě zpět do normálního života bez větších následků.

Účastníci akce si během dopoledne ve sportcentru Zvonárna zacvičili Alpinning a Jumping. Odpoledne se cvičilo v prostorách Feel-fit studia v Kněžských Dvorech. Zde probíhaly lekce Movida, Piloxingu, Dynamic Aerobicu a Zumby. Pro děti byl připraven doprovodný program v podobě Mikuláše a čerta.

Na závěr převzal ředitel ZZS JčK MUDr. Marek Slabý od organizátorů šek s částkou 15 333,- Kč „Děkujeme organizátorům, ale i všem kteří vyjádřili podporu nejen finančně, ale i morálně. A to nikoli jako organizaci samé, ale záchranářům pracujícím denně v terénu“ pravil MUDr. Slabý. Zdravotnická záchranná služba JčK využije výtěžek na nákup tzv. Pánevních pásů, tedy pomůcky určené ke stabilizaci zlomenin pánve při těžkých úrazech.

Fotogalerie